De Jong Diepvries B.V.

De Jong Diepvries BV is een zelfstandige groothandel in diepvries producten met een logistiek centrum in Bergschenhoek en is erkend leerbedrijf en ISO en Skal gecertificeerd. De Jong Diepvries BV heeft de logistiek volledig in eigen beheer en is in staat een groot assortiment uit voorraad te leveren. Omdat De Jong Diepvries BV levert aan verschillende klantengroepen profiteert u als klant van de enorme keuze. Wij noemen onszelf “Vrieskist van Nederland” met ruim 3.500 artikelen op voorraad en meer dan 35.000 artikelen te leveren. Meer dan 70 jaar ervaring en een uitstekende relatie met toeleveranciers maakt De Jong Diepvries BV een zeer flexibele en deskundige partner.

KWALITEIT

De Jong Diepvries BV is in het bezit van meerdere kwaliteitscertificaten. U mag als klant kritisch zijn en weten waar u aan toe bent als u een product of dienst aan wilt schaffen. Met onze certificeringen voor management en voedselveiligheid heeft u de garantie dat u zaken doet met een gerenommeerde partner. Een bedrijf dat werkt met een gecertificeerd kwaliteitssysteem is vaak efficiënter en effectiever in de bedrijfsvoering. Wij zijn in het bezit van een ISO en SKAL certificaat. Omdat wij al jaren erkend leerbedrijf zijn voor VMBO, MBO en HBO zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ook dat draagt bij aan kwaliteit.

VERANDERENDE MARKTEN

Meer dan ooit is de zorgsector onderhevig aan veranderingen. De warme maaltijd wordt op steeds groter schaal geproduceerd terwijl de verstrekking op kleinschalig niveau plaats vindt. Het assortiment en de dienstverlening van De Jong Diepvries BV zijn in de loop van de jaren met de ontwikkelingen in de sector meebewogen. Voor alle soorten voedselbereiding hebben wij een passend antwoord.

PEOPLE, PLANET, PROFIT (EN DIEPVRIES)

Om gestalte te geven aan onze maatschappelijke betrokkenheid is sinds eind 2009 ons bedrijfslogo voorzien van de bijbehorende pictogrammen People, Planet, Profit (en Diepvries).

Blijven streven naar een financieel gezonde onderneming waar leveranciers, klanten en medewerkers zich prettig voelen. Het gaat om activiteiten die een stap verder gaan dan waartoe de wet verplicht; vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie.

De Jong Diepvries BV geeft haar maatschappelijke betrokkenheid op een aantal manieren vorm: Erkend leerbedrijf SBB, Maatschappelijke projecten, Investeringen.

ERKEND LEERBEDRIJF SBB

Vrijwel continu zijn leerlingen uit het VMBO, MBO, HBO en WO bij ons actief tijdens een door hun te volgen bedrijfsstage. Veel tijd en aandacht wordt aan hen besteed om tot een goede invulling van de stage te komen. Ook wij kunnen daar veel van leren, wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

MAATSCHAPPELIJKE PROJECTEN

Wij zijn lokaal betrokken als sponsor van diverse sportverenigingen. Dit omdat sport/bewegen door ons als nuttig en noodzakelijk wordt beschouwd.

De BESOS en Pax Christie sponsorloop, de RopaRun, Alpe d’Huzes en Ride for the Roses zijn organisaties waar wij zowel als sponsor maar ook zelf actief als sporters aan deelnemen.

INVESTERINGEN

Investeringsbeslissingen worden altijd langs de MVO meetlat gehouden. Ons wagenpark is op EURO 6 niveau, vriesmotoren zijn voorzien van Low Noise pakketten en de wagens zijn voorzien van automatische transmissie. Ook bij de automatisering is er rekening gehouden met vereenvoudiging van werkprocessen.

WERKEN BIJ

Lijkt het je leuk om bij een ambitieus en gezellig familiebedrijf aan de slag te gaan? Super! Klik dan op de onderstaande knop voor onze openstaande vacatures.